Welkom op mijn blog, Leuk dat je komt kijken! Volg mijn blog berichten, reageer, bekijk wat ik gemaakt heb en ga zelf lekker creatief aan de slag met mijn DIY's. Veel plezier! xx

Follow me on instagram

Paintings & drawings

Ik hou niet alleen van naaien, maar ook van schilderen en tekenen. Ik heb niet echt een eigen stijl. Ik probeer van alles uit van contrast naar preciesie. Ik teken al sinds ik het me kan herrinnneren, toen ik 2 1/2 was maakt ik al mezelf met kleren, haren, ketting en al. En ik begon ook al binnen de lijntjes te kleuren. Andere kinderen tekenden toen nog blote mensen met nauwelijks een gezicht en handen zonder vingers etc. Je kent het wel. Naarmate ik ouder werd en een doosje waterverf kreeg begon ik ook met schilderen. vingerverf was ook een grote favoriet. Nu schilder van stillevens tot personen.

Bekijk hieronder een kleine collectie van wat ik gemaakt heb:
(Let op: de kleuren van de foto's zijn niet optimaal)Tweede tekening:

Mijn eerste tekenboek:


Hier begonnen mijn tekeningen al ergens op te lijken. Ik was een jaar of 4 en zag een politieboot tijdens het tekenen langs onze tuin varen. Ik heb er gelijk een tekening van gemaakt. rechts is een boom te zien die ik 'de spaghettíboom' noemde, want de boom had slierten als spaghetti haha.


Stilleven van een fruitschaal. Ik zat in groep 8 toen ik dit schilderij maakte. Recht kun je de foto zien waar ik het schilderij op gebaseerd heb.Appel van verschillende vruchten met een hap eruit. Dit is geschilderd op hout waarop ik ruwweg witte verf heb gesmeerd met een spatel, dit geeft een oude maar natuurlijke uitstraling. Zie rechts weer de afbeelding.Bloemen geschilderd met olieverf. Als afwerking is er glanzend venis over gesmeerd.


Puzzel beschilderd toen ik in groep 3/4 zat. 'Barbie op het strand met haar kind'


Schilderij over parijs en zijn merken. Er zijn veel verschildende materialen gebruikt: stift, waterverf, stof, leer, papier, plastic & lint. 


 Jan, Jans en de kinderen vergroot geschilderd van een klein plaatje.


Chinese bloesem geschilderd met Oost-Indische inkt. Recht staat mijn naam in het Chinees: Elisa. Ik kan geen Chinees maar op deze site kan je je naam opzoeken: http://chineseculture.about.com/od/thechineselanguage/a/Chinese-Name-And-English-Name.htm